Időjárás előrejelzés

 • Tartós, kiadós eső

  Nyugat felől egy hidegfront éri el a Kárpát-medencét, amely hullámot vet és az éjszaka folyamán egy ciklon is kialakul tőlünk délre. A ciklon középpontja hétfőn napközben valószínűsíthetően a Dél-Alföld felett lesz. Hétfő estig csapadékos, szeles, hűvös idő várható. Hétfő estig a csapadék mennyisége sok helyen a 20, a középső országrészben néhol az 50 mm-t is meghaladja.  
 • Nyugat felől kiadós eső kezdődik

  Vasárnap északnyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medencét, amely térségünk fölött napközben hullámot vet, és a délelőtti, déli óráktól nyugat felől egyre nagyobb területen kezdődik kiadós eső.
 • Leépülő anticiklon

  A Kárpát-medence felett lévő anticiklon fokozatosan leépül, szombaton az északi megyéket egy gyenge hidegfront súrolja.
 • Éjszaka ködös, napközben többnyire napos idő

  Továbbra is anticiklon alakítja időjárásunkat, lényeges időjárás-változás nem várható, de erősödik a ködhajlam.

Baranya, Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala megyei moziműsort, programokat, infócsomagot, éttermi menüajánlót, ügyeletes gyógyszertárat, véradási helyszínt, időpontot, traffipax előrejelzést, kedvezményes ajánlatokat, szolgáltatókat és még sok egyéb hasznos információt keresd az ingyenesen letölthető Megye app mobil applikációkban!

„Zsebedben a megye!” MEGYEAPP ALKALMAZÁSAINK INGYENESEN LETÖLTHETŐK! Keresd a színes fát az App Store és a Google Play áruházakban!

Reggei infócsomag a megye app ingyenes mobil alkalmazásokban!