Időjárás előrejelzés

 • Érintő mediterrán ciklonok

  Mediterrán ciklonok érintik a Kárpát-medencét. Ma főként délen, éjszaka és holnap napközben elsősorban a Tiszántúlon várható további havazás. Kedden északnyugat felől szárazabb léghullámok érkeznek fölénk, többfelé felszakadozhat már a felhőzet, és kissé erősödik a nappali felmelegedés.
 • Dél felől újra havazás kezdődik

  A télies időjárásért felelős mediterrán ciklon lassan elhagyja a térséget, hétfőn viszont dél felől egy újabb ciklon közelíti meg hazánkat. Emiatt folytatódik a felhős idő, és összességében több helyen alakulhat ki csapadék, amely zömmel hó formájában érkezik.
 • Az ország mely részén ne induljunk útnak szombat estétől?

  Az Országos Meteorológiai Szolgálat szakemberei napok óta fokozott figyelemmel kísérik a hétvégére vonatkozó időjárás-előrejezési számításokat, mivel az északon felhalmozódott sarkvidéki hideg levegő rohamléptekben tör utat dél felé, és ez keveredve a földközi-tengeri eredetű enyhe levegővel szélsőséges időjárási események sorozatát okozza szerte az országban szombat estétől.
 • Marad a télies idő

  A Kárpát-medence időjárását egy mediterrán ciklon és a tőlünk északra elhelyezkedő anticiklon együttesen alakítja. A ciklon hátoldalán északkelet, észak felől erős, viharos széllel fagyos levegő árasztja el térségünket. Sokfelé alakul ki megmaradó hóréteg, hófúvásokra is számíthatunk, az éjszaka mindenütt fagyos lesz, vasárnap napközben is inkább csak a déli megyékben lehet pozitív a hőmérséklet.

Baranya, Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala megyei moziműsort, programokat, infócsomagot, éttermi menüajánlót, ügyeletes gyógyszertárat, véradási helyszínt, időpontot, traffipax előrejelzést, kedvezményes ajánlatokat, szolgáltatókat és még sok egyéb hasznos információt keresd az ingyenesen letölthető Megye app mobil applikációkban!

„Zsebedben a megye!” MEGYEAPP ALKALMAZÁSAINK INGYENESEN LETÖLTHETŐK! Keresd a színes fát az App Store és a Google Play áruházakban!

Reggei infócsomag a megye app ingyenes mobil alkalmazásokban!